Om HubStars

Kort om Hubstars ejendom i indre Nørrebro

Baggrund

HubStars er ejet af iværksætter Jens Jakobsen, som åbnede kontorfællesskabet i 2017. Han har ejet bygningen i mange år, og den har også tidligere været i hans fars eje. 

Da muligheden for at starte et kontorfællesskab åbnede sig, slog han til. I dag tilbyder han kontorpladser for primært mindre virksomheder, hvor alle brancher er velkomne.

Beliggenhed

HubStars kontorfællesskab og ejendom i indre Nørrebro er nemt at komme til med offentlig transport. 

Vi ligger på hjørnet med udsigt direkte ned til det travle kryds ved Nørrebrogade og Elmegade, hvor der altid er mennesker og livlig atmosfære. Med en central beliggenhed er HubStars det oplagte sted for god sparring og inspiration. 

Kontor ejendom i indre Nørrebro

Vision

HubStars er perfekt for dig, der gerne vil ud af hjemmet og få inspiration samt sparring til din virksomhed.

Ro og motivation

Find både ro til at koncentrere dig samt gode råd og inspiration, hvis du sidder fast med en opgave.

Central beliggenhed

Det er altid nemt at komme til HubStars, og du skal ikke bruge kostbar tid på transport.

Få mere at vide

Ønsker du at høre mere om vores fællesskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

0
Kontorpladser
0 / 7
Åbent døgnet rundt
0
Kvadratmeter
0
Fordelt på to etager
Historien bag HubStars
- Et kontorfællesskab på Nørrebro
Stiftet af Jens Jakobsen

Ejendommen Nørrebrogade 47, hvor HubStars ligger, er ejet af iværksætter Jens Jakobsen, som har en lang historie med både bygningen og Nørrebro generelt. 

Nørrebrogade 47 er en gammel, bevaringsværdig bygning på to etager, der ligger på hjørnet mod det travle kryds ved Nørrebrogade og Elmegade.

Det er en mindre ejendom i forhold til resten af de omkringliggende bygninger, der er fire etager høje – og generelt stikker den lidt ud, da det er en af de ældre bygninger. På kontorfællesskabet hænger der også lidt gamle billeder, så man rigtigt kan fornemme bygningens historie og få en fornemmelse af det travle byliv, Nørrebrogade 47 i mange år har været en del af.

Ejendommen startede med at være i Jens’ familie helt fra 1960’erne, hvor hans far ejede den. Sidenhen blev bygningen dog solgt til Matas, men i 2005 købte Jens den tilbage – og Nørrebrogade 47 er i dag igen i familien. 

Jens har dermed haft glæde af bygningen i mange år af sit liv og har gennem tiden brugt mange timer på kontoret i hjertet af det travle, livlige Nørrebro. Det er et personligt sted for ham, hvor han fast flere gange om ugen kommer forbi kontoret for at passe sine ting – ligesom de andre lejere.